idasida

Att ha startat påskpyntandet!
 
Nu kan jag inte vänta längre! Påsken har börjat komma in i huset, det är ju trots allt ändå bara tre veckor kvar. Och om jag ska hinna med allt pysslande och bakande som jag har tänkt mig, ja då är det hög tid att börja!
 
Titta så fint det är att dela upp de små påskliljorna i varsin liten glasvas! 

 
 
Dessa små ägg pysslade jag ihop av trolldeg ifjol. Fågelboet snurrade jag ihop av lite kvistar som jag hittade på marken.
 
 
 
Ser fram emot när dessa kvistar börjar slå ut. Det är så fint när man får se hur det knoppas och blir grönt! De fantastiska fåglarna hittade jag faktiskt på Lidl. Älskar dom!
 
Till helgen ska jag ut på jakt efter ett ordentligt påsk-ris som ska stå ute på bron. Rejält ris med massor av fjädrar ska det vara! Påskharen ska minsann inte ha svårt att hitta hit på påskafton! ;)
 
 
 
 
Mibo

Men WOW så fint! Så fina fåglar! Måste genast åka till Lidl! Kan du göra/har du nån instruktion på trolldegsäggen? Vill göra likadana! Tack för rolig blogg!

Svar: Tack så hemskt mycket! <3 Har precis uppdaterat med ett inlägg som handlar om just mina trolldegs-ägg! :) Tack för att du läser och kommenterar! <3
idasida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress