idasida

Midsommar 2019
 
 
Årets midsommar var ljuvlig! Varm och skön, nästan väl varm mitt på dagen för en höggravid. Här är jag och barnen under en liten promenad längs älven som vi tog med grannarna. Efter promenaden gick vi och köpte glass, behövdes verkligen i värmen!
 
Lagom till lunch blev vi bjudna till svärmor och svärfar på den årliga sillunchen. Därefter var det bara att åka hem och vila en stund för att sedan packa in oss i bilen för att åka ut till landet. Midsommarfesten i år hölls nämligen hemma hos Hägglunds!
 
 
 
 
Vi körde i vanlig ordning på knytkalas. Jag fuskade järnet med både kallrökt lax och brie - något jag inte ätit under hela graviditeten, men längtat så fruktansvärt mycket efter. Och oj vad jag njöt! (Tänker att det inte borde vara livsfarligt nu när hon inne i magen är så gott som färdigbakad?!)
 
Emil och Stina hade jobbat hårt med att röja ur deras ladugård och gjort det så sjukt mysigt där! Hann inte med att fota så mycket, men kika in hos Stina så får ni se hur magiskt det var! En riktig midsommardröm!
 
 
 
Dessa sommarbrudar levde loppan och fick vara vakna till midnatt. De hade nog en av de bästa dagarna i sitt liv! Känns så fint då de sannerligen kommer att komma ihåg detta när de blir äldre.
 
Vi vuxna hade det inte heller fy skam. Käkade godis och chips medan vi satt och sjöng en radda med midsommarvisor, innan det övergick till partymusik och röj på ett spontant dansgolv. Jag röjde väl inte så himla mycket om jag ska vara ärlig, haha. Gav upp efter att jag fick världens sammandragning.
 
 
 
När det var dags för Myra att sova så passade även jag på att gå och lägga mig. Fotade ut genom deras vackra vindsfönster just innan jag la mig, magisk utsikt! Precis sådär vill jag också ha en dag!
 
En underbar midsommar helt enkelt. Kan ännu en gång konstatera att vi har så många fina vänner runt om oss, är så tacksam för det!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress