idasida

Gårdagen i bilder
 
 
Igår var jag med Linn till Avion för att bruncha, så himla mysigt! Älskar IKEA's brunch som innehåller precis allt som en redig frukost ska innehålla enligt mig. Blir så hungrig när jag ser denna bild.. Måste göra äggröra till frukost imorgon!
 
 
 
När jag hämtat hem barnen från skola och förskola så gick vi hem och badade i poolen och åt isglass. Lämplig eftermiddagsaktivitet!
 
 
 
Köpte hem världens finaste byxdress från Lindex som jag och Myra hade spanat på kvällen innan på deras hemsida. Denna ska hon ha på hennes första riktiga skolavslutning nästa vecka! Så mysigt med avslutning alltså.. Med ballonger, blomster, jordgubbstårta och allt vad det innebär! Äntligen ännu en dag att skapa traditioner kring!
 
 
 
Till middag gjorde jag ugnsstekt lax och romsås. Till det blev det potatissallad av färskpotatis i en vinägrett. Det är ju så himla gott! Slänger i det som finns hemma i kylen, blir lite olika varje gång. Några exempel är olika slags lökar, dill, tomat, avokado, paprika, feta ost, persilja, ruccola, sparris. Kan äta det varje dag tror jag visst.

Och när barnen somnat så kastade jag mig i soffan. Helt utslagen. Ändå på ett skönt sätt, om man bortser från all värk förstås. Men det är ju sånt man får räkna med när det är ca 6 veckor kvar till lilltjoppans ankomst! :)
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress