idasida

Furuvik
 
 
I tisdags stannade vi till på Furuviksparken i inte mindre än 5 timmar! Vi gjorde djurparken först och fick se mängder av fina djur. Det var väldigt stort, och familjen fick vänta in mig vid ett flertal tillfällen då jag fick vanka mig fram uppförs och nerförs.
 
 
 
Denna orangutangfamilj blev en stor favorit för hela familjen. Gigantiska djur alltså! Så fascinerande. På mamman hängde en liten unge och dinglade, så söt.
 
 
 
Efter några timmar med djuren och en mindre god thai-lunch så blev det dags för detta - tivoli! Med världens mest peppade ungar. Det blev åkband för hela högen, utom Ed som var gratis vid mitt sällskap. Det åktes kaffekoppar, berg-och-dalbana, spökhus och andra roliga karuseller. Bra fördelning då mannen tar allt som går snabbt och är högt (jag är livrädd för höga höjer och hastigheter) och jag tar med glädje sånt som snurrar istället.
 
 
 
Innan vi åkte vidare så fick barnen varsin sockervadd. Har nog aldrig sett så stora sockervadd förr! Ed syns inte ens där bakom, hahah.
 
Sen åkte vi vidare med målet att ta oss så långt som möjligt. Den resan var inte den roligaste kan jag säga. Barnen sovvägrade i bilstolarna och bråkade mest hela tiden med varandra. Men vi kämpade på, hela familjen höll sig mer eller mindre frivilligt vakna till tolvslaget då vi precis körde in i Vimmerby. I mål.
 
Och nu är vi alltså här. Igår var vi i Katthult och Bullerbyn, magiskt! Men mer om det senare.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress