idasida

Första skolavslutningen
 
 
Så har denna stjärna precis fått sommarlov! Så sommarfin och underbar hon är.
 
 
 
Och denna gulliga lilla Emil i Lönneberga har förstås också sommarlov, till hans stora glädje! Nog för att han gillar att vara på förskolan, men det finns inget bättre än att få sova länge på morgonen och sen få vakna upp i långsam takt i soffan enligt honom.
 
 
 
Efter kyrkan gick vi hem och åt en tidig våffellunch innan Samuel åkte till jobbet igen. Lagom till mellanmål dukade vi upp med tårtkalas med barnens farmor och farfar, och våra grannar bjöd vi också in.
 
 
 
Ballonger, vimplar och ängsblommor. Hade förstås hoppats på en tårtfest ute i strålande sol, men det ville vädergudarna inte bjussa på idag. Inne blev bra det också!
 
 
 
En klassisk marängtårta som Myra fick dekorera på egen hand. Så fin och smarrig! Jag önskade alltid en marängtårta när jag fyllde år som liten, så det är något jag förknippar med fina minnen.
 
Jag gjorde det enkelt för mig idag och körde på endast köpta bakverk. Ballerina, singoalla och färdiga marängbottnar. Ibland orkar man liksom inte ta ihjäl sig för en enkel tårtfest.
 
Och nu. Äntligen 10 veckors sommarlov! Visst kommer jag slita mig i håret emellanåt, men känslan av att inte behöva dra iväg med ungarna på morgonen och passa tider känns u n d e r b a r!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress