idasida

En outfit i vecka 36
 
 
Bjuder på en outfitbild från i tisdags då jag var på eventet med Röda Korset. Jag har dåligt med mammaplagg i garderoben, och de flesta gravidkläderna känner jag mig inte alls bekväm i. Dessa kläder har legat i garderoben länge och passar fortfarande, trots den växande magen. Kjolen köpte jag innan förra årets resa till Kap Verde, har för mig att det var på Gina Tricot. Tröjan är H&M som jag köpte när jag väntade Ed.
 
 
 
Och denna kula! Nu börjar den verkligen bli stor. Idag går vi in i vecka 36 och det är så galet nära nu, jag fattar ingenting. Men jag känner i kroppen att det börjar närma sig. Krämporna börjar komma, jag sover inte så bra och det börjar trycka på neråt en hel del.
 
Något som känns bra är att checklistan är så gott som avbockad. Helt plötsigt så fick jag nästan allt fixat på bara några dagar! Hittade en vagn på blocket som jag lyckades pruta ner till ett toppenpris, så nu ska vi hämta den om drygt en vecka. Det blev en Emmaljunga (älskar) Super Viking. Känns så himla bra!
 
Nu ska vi resa bort på husbilssemester nästa vecka, när vi kommer hem så ska vi få färdigt sovrummet och sen - sen blir det bara att ta det lugnt och boa lite innan hon kommer. För då är hon välkommen när hon vill. Typ. Helst inte innan BF bara, haha!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress