idasida

En liten gåva
 
 
Det finns liksom inga gåvor som räcker till när man ska visa sin uppskattning till barnens förskolepedagoger. Vi har/har haft barnen på en helt fantastisk förskola där både miljöerna och alla som jobbar där är helt underbara! Idag var det Ed's sista dag på hans avdelning, och efter det långa sommarlovet så börjar han på "storbarns-avdelningen". Det kommer att bli hur bra som helst, men nog känns det i mammahjärtat att lillen håller på att bli stor.
 
 
 
Innan jag slutade att jobba så köpte jag med mig några små saker från jobbet som jag redan då tänkte att fröknarna skulle få i sommarpresent. Dels en mugg där det står GOOD JOB - de gör ett helt fantastiskt jobb, och har varit en enorm trygghet både för Ed och oss föräldrar. Te till koppen förstås, och sen kunde jag inte låta bli att köpa ett av mina favorit-doftljus! Älskar "Grape"-doftljusen från Lagerhaus, i alla former, och hoppas att fröknarna också ska gilla det.
 
Sista dagen på småbarns-avdelningen för Ed alltså. Nu blir han stor, min lilla plutt. Men sen ska han ju bli storebror i sommar också, och då lär han ju växa flera meter!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress