idasida

Äntligen tummen ur
 
ÄNTLIGEN. Som jag väntat på att få tummen ur. Detta inlägg är inte sponsrat ska jag bara förtydliga, men efter att ha suttit och kikat på X antal hemsidor med barn- och bebisartiklar så är jag nu övertygad om att jollyroom.se är bäst.
 
Nu har jag som sagt fått tummen ur och lyckats köpa hem flera saker på listan inför bebis ankomst. Det som återstår nu är en babyvakt och en ny vagn. Vagnen är ingen panik då Ed's gamla funkar, men den är så sliten och har några trasiga funktioner, så jag kommer att vilja byta ut den. Men som sagt, ingen jättepanik. Samma sak med babyvakten, den köper vi lite senare. Men skötväska, babynest och spjälsängsskydd är sånt som jag vill ha klart innan. Och amningskudde, men den hittade jag faktiskt begagnat på en köp-och säljsida! 
 
Babynestet blev tillslut detta. Som jag velat fram och tillbaka, letat efter begagnade men aldrig hittat "rätt". Tillslut blev det en enkel grå variant som passar överallt och ser väldigt gosig ut.
 
Spjälsängsskyddet fick också bli grått. Ett säkert kort som garanterat kommer att passa till vår nya mönstrade tapet. Lite högre är det också, precis sådär ombonat som jag vill ha i en spjälsäng.
 
Och slutligen. Skötväskan. Ville ha en skötväska som är väldigt praktisk, men också snygg! En som ser ut som en vanlig väska, men har alla funktioner man behöver i en skötväska. Den skulle inte heller vara för dyr. Ni hör ju vilka krav, haha! Så hittade jag denna och föll pladask, och till ett bra pris dessutom!
 
Nu äntligen känner jag mig lite lugnare i själen. Har också köpt amningsskydd, bröstvårtssalva, första nappen och miniblöjor. Så nu börjar listan blir avklarad. Skön känsla!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress