idasida

Vecka 38
 
 
Här har ni en rejäl kanonkula på väg att brista. Nu är vi mitt inne i vecka 38 och jag är så färdig med att vara gravid. Så fort sovrummet är klart så ska jag göra ALLT för att försöka få igång förlossningen, om man nu ens har någon möjlighet att påverka. Jag tänker promenader, städ-il, hallonbladste, mogen färsk ananas, masserande av bröstvårtor och allt annat som jag googlat fram. Hahah.
 
Imorse var jag hos barnmorskan på rutinkoll. Allt såg fint ut. Förutom att mitt järnvärde är uselt och jag fick order om att börja äta de där hemska järntabletterna igen, som jag valt att skippa, men inser att det kan vara rätt bra att boosta nu inför förlossningen. Dåligt järnvärde och rätt lågt blodtryck, inte konstigt att jag är trött.
 
 
 
Det är Ed som agerat mästerfotograf idag! Jag är hemskt dålig på att fota magen varje vecka, vilket nu i efterhand känns trist. Tänker försöka mig på en gravidfotografering i helgen hade jag tänkt!
 
Fortsätter att stå rätt stilla på vågen, har fortfarande inte köpt fler gravidbyxor och verkar ju inte behöva det heller. Kör på med mina vanliga mjukisar och ett par gravidjeans som jag köpte runt vecka 20. Detta är något helt nytt för mig, har med de andra två blivit stor som en flodhäst. Känns skönt att jag förmodligen kommer att kunna använda många av mina vanliga plagg efter förlossningen.
 
Här kommer en topp 3 bäst/sämst, var ett tag sedan sist! 
 
Topp 3 bästa:
1. Bada i vår pool eller ta en varm och lång dusch.
2. Få vara ifred.
3. De få minuter som jag orkar "boa".
 
Topp 3 sämsta:
1. Den ömmande och tunga kroppen.
2. Tröttheten och orkeslösheten.
3. Att jag inte kan åka bil utan att få jätteont.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress