idasida

Vecka 37
 
 
Vecka 37. Herrejösses. Vart ska jag börja?
 
Att åka ca 200 mil i husbil som höggravid kanske inte var en jättehärlig grej. Okej, det har helt klart varit värt det - vi fick en jättefin familjetripp som vi kommer att minnas för all framtid, men min kropp är så himla sliten efter den här veckan.
 
Så mycket som jag gått, suttit och hållit igång så har det blivit ett enormt tryck neråt och jag har haft en hel del förvärkar och foglossningsproblem. Men nu är vi hemma och jag kan pusta ut. Det blev ingen bebis efter vägen tack och lov, haha.
 
Jag har fått höra så många gånger att jag inte alls har en speciellt stor mage denna gång. Inte om man jämför med sist. Har svårt att se det, jag känner mig så otroligt stor och otymplig. Men jag letade fram en bild från min graviditet med Ed från samma vecka som jag är i nu och satte dessa bredvid varandra..
 
 
 
Och ja, det skiljer en hel del på dessa magar faktiskt. Galet att det kan vara en sån pass stor skillnad mellan olika graviditeter. Jag har faktiskt stått rätt stilla i vikt nu under rätt många veckor och har allt som allt gått upp 12 kg. Det hade ju varit underbart om det inte behövde bli så mycket mer, så enkelt det skulle kännas efteråt! Har under mina tidigare graviditeter haft en sisådär 18-20 kg att göra mig av med (absolut ingen vätska) där efter förlossningarna. Det har gått jättebra, men krävt mycket hårt jobb och självdiciplin.
 
Men men. Det där med vikten är ju inget att stressa upp sig vid! Det vet jag bättre nu när det är tredje gången jag gör detta. Men som sagt, det vore ju väldigt skönt att slippa tänka på det överhuvudtaget! ;)
 
Nu är vi så himla nära förlossning alltså! Jag tror inte att jag kommer att gå över tiden, vilket innebär att hon är här inom ca 3 veckor. Jag börjar längta väldigt mycket, men också bli lite nervös och orolig. Ska bli skönt när det är över och jag får ha vår lilla tjej i famnen.
 
Idag ska jag åka och hämta paketet från Jollyroom som har kommit. Kanske också åka och hämta vagnen som jag köpt på blocket. Vore skönt att ha allting hemma och börja packa lite i BB-väskan. Just ja, måste ju skriva förlossningsbrevet också! Ändå så HIMLA overkligt att vi ska ha en liten bebis här hemma snart. Overkligt, galet och helt fantastiskt.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress