Underbar kombo!

 
 
Min vän Linn bjöd mig på en helt fantastisk kombo förra veckan, ni måste testa! Tunna majskakor med skagenröra och gravad lax - magiskt gott! Har redan hunnit äta det hemma också ett par gånger. Jag som är g a l e n i färsk dill la även på ett knippe på alltihop!
 
 
 
En kväll var jag så himla hungrig så jag dukade upp med allt möjligt gott. Testade skagenröran och den gravade laxen på en rostad macka, inte så dumt det heller! Mmm! Jag har börjat äta riktigt dåligt vissa dagar då det känns som att jag ofta är väldigt mätt. De dagar jag äter dåligt på dagarna så är jag oftast väldigt hungrig på kvällarna, och då får det bli ett rejält kvällsfika. Typ som på bilderna.
 
Idag är det fredag och vi går in i vecka 39. Känner inget tecken på att förlossningen är på gång, men magen har sjunkit en aning i alla fall. Det är dock jobbigt att röra sig en längre stund, jag blir trött i kroppen väldigt fort.
 
I helgen ska golvet slipas och lackas i sovrummet, sen blir det möblering och jag längtar så himla mycket efter att få bädda i ordning spjälsängen. Som en slags mental förberedelse inför förlossningen. Lovar att uppdatera er mer under helgen!
 
 
Ida Jerrevik - idasida.se (@idasidan)