idasida

En tisdag i juli
 
 
Vilken dag! Vi vaknade strax efter åtta och klev upp för att duka upp en smarrig frukost. Kolla in pionerna som jag plockade in från trädgården igår, såå fina!
 
Efter frukosten gjorde jag mig redo för en tur till stan. Jag, Jennifer och Mirre åkte in för att köra en second hand-runda. Det blev en tur på över fem härliga timmar med tre olika loppisar, en fikapaus och oändligt massa surrande.
 
Och jag hittade en hel hög med fina saker!
 
 
 
Detta är ett av fynden! Eller fynd, den var inte jättebillig direkt, men jag bara måste ha den. Detta är från Rörstrands "Plommon" och jag har länge velat ha något från den serien. Sen älskar jag blå/vitt porslin överlag.
 
Och vet ni? Salladen är från vår egen trädgård! Sallad, ruccola, tomater, gurka och gräslök. Kändes så lyxigt att duka fram med en helt egenodlad sallad.
 
 
 
Ännu ett loppisfynd för 17 kronor om jag inte minns fel. Så vacker! Kom även hem med några fler fynd, men de visar jag en annan dag!
 
Nu är jag helt färdig. Fick så ont av att gå runt på dessa loppisar, än hur mycket jag älskar det. Kroppen orkar liksom inte. Nu blir det soffan och en film resten av kvällen. Ha en mysig kväll!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress