idasida

Vårt hus 2012 vs 2019
 
Här har vi vårt sovrum som det såg ut när vi var helt nyinflyttade, i mars 2012! Väggarna var klädda i en vit knottrig tapet och vi ställde mest bara dit de möbler vi hade med oss från lägenheten. Mycket strul med sömnen där då vår förstfödda alltid varit kinkig på just det där med att sova.. Där utanför kan man skymta ett rum klätt i furu från golv till tak. Det målade vi rätt snabbt om till vita väggar och tak.
 
 
 
Samma rum nu, år 2019. Rummet som blivit ett tweenie-rum! Här kommer hon att få bo i många år till. Blir skönt för barnen att ha övervåningen som sin egna nu när vi flyttar ner och roddar med bebis om nätterna.
 
 
 
Rummet som var Myras lilla kryp-in 2012 och fick bli hennes rum ända fram tills i höstas då Ed fick flytta in där. Jag handlade ofta på loppis och körde mycket retro då.
 
 
 
Samma rum 7 år senare. Det är så skoj att se vilken skillnad det kan bli på några år. Stilen och mitt intresse för heminredning har ju ändrat och växt något enormt. Det enda jag kan sakna är alla loppis- och second handinköp. Jag hoppas att jag kan komma in på den banan mer igen framöver!
 
 

 
Vardagsrummet år 2012. Eller "salongen" som vi kallade den då det varken satt ihop med köket eller hade en tv. Där satt vi för att spela piano, sällskapsspel eller dricka kaffe och surra. Ändå ett fint rum, i sann 60-talsanda.

 
 
2019 är detta rummet vi hänger i mest. Mycket för att det också sitter ihop med köket där vi spenderar typ all vaken tid. Nu är här ombonat, ljust och himla härligt. Älskar detta rum!
 
 
 
Köket år 2012 och detta kan vara den gräsligaste tapet jag sett. Denna vägg är nu ett minne blott, för sommaren 2013 togs den bort och vi fick ett stort kök/vardagsrum. Bästa vi gjort!
 
 
 
2019 och fotat från samma vinkel. Bästa rummet i hela huset. Älskar det!
 
 
 
Sista rummet ut i denna lilla före/efter-kavalkad får bli barnens lekrum. Denna bild är dock från 2015 och innan jag renoverade lekrummet den första gången. Innan var detta mitt pysselrum kombinerat med klädkammare. Ingen bra kombo, det var alltid så himla stökigt!
 
 

Efter att ha varit ett lekrum med massor av leksaker och småplock så gjorde vi om det till ett rörelserum, och såhär ser det alltiså ut nu. Så skönt att ha de flesta leksaker uppe på deras egna rum, detta blir lättare att hålla rent.
 
Det var en liten genomgång av huset med 7 års mellanrum! Jag önskar att jag hade fotat mer bilder i början, det hade varit väldigt roligt att ha kvar nu när vi gjort om typ överallt. Får se om jag lyckas gräva fram fler rum så småningom!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress