idasida

Servetthållare till enhörningsparty
 
Fick tips av min kollega att göra servettringar av toapappersrullar. Det lät som ett roligt pyssel tyckte jag och passade på att göra ett gäng inför Myras enhörnings-kalas som är till helgen! Jag ville ha en stående servettring/hållare, för att få höjd på servetten. Jag kommer att duka med engångsmuggar och assietter, vilket kan bli lite platt och tråkigt. Så dessa servetter blir festliga att ha ståendes på bordet!

 


Vill man ha vanliga servettringar som är till för servetter som ska ligga ner så använder man med fördel toapappersrullar. Jag behövde lite stadigare grejer med större omkrets, och hittade lämpligt nog en rulle som en affisch suttit på. Till det behövs valfritt presentpapper, lim, sax/kniv, klistermärken eller något annat skoj att klistra fast. Och slutligen servetter förstås!

 
 
En klipper/skär man till lagom stora cylindrar av rullen. Jag förberedde även genom att klippa ut de enhörningar jag hade skrivit ut.Nästa steg är att klistra fast presentpapper runt alla rullar. Detta fina inslagspapper kommer från Lagerhaus. Passar perfekt även till pyssel då det är ett rejält papper som inte går sönder så lätt!
Slutigen - pimpa rullen! Fram med klistermärke, tidningsurklipp, pärlos, osv. Bara fantasin sätter stopp! Jag skrev som sagt ut några enhörningar och klippte ut. Passar perfekt till temat då jag köpt en folieballong som ser ut precis som dessa!Så var alla åtta färdig! Ska bli så mysigt att pynta, duka, bulla upp och förbereda detta kalas. Älskar att fixa med barnkalas, sen att jag är helt slut efteråt är en annan femma! ;)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress