idasida

Hejdå 2018, kom aldrig mer tillbaka.
 
Nytt år, och jag tänkte att det var dags för mig att kika in och säga hej! Så, hej!
 
Jag har nog aldrig känt en sån lättnad över att kliva in i ett nytt år. 2018 var inte mitt år helt enkelt. Av olika anledningar. Att det dessutom toppades av ett rikigt jobbigt december gjorde inte saken bättre. Känslan av att ha städat bort julen är så himla skön, nu siktar jag in mig på ett nytt år och det känns så befriande med en ny och fräsch start.
 
 
 
Fick med mig en bukett fina vita tupaner från Hägglunds när vi var där och firade nyår. En otroligt lugn och skön nyår, mycket välbehövlig. Har inte umgåtts med min bästa vän på evigheter. Det var så mycket som vi behövde få ventilera. Vi blev desstuom bjudna på världens godaste mat - Kalix löjrom till förrätt och en magisk torskrygg med vitvinssås till huvudrätt. M-m-m!
 
 
 
Och idag är det första fredagsmyset för i år. En ledig helg väntar och det ska bli så otroligt skönt att sova länge imorgon! Barnen är nu mer sjusovare och vaknar nästan aldrig före klockan 9:00 vilket är helt ljuvligt! Mindre härligt att ställa om till förskola/skola till veckan dock.. Men tills dess ska vi njuta av sovmorgnar och långsamma frukostar.
 
Nu känner jag att 2019 blir året då min blogg vaknar till liv igen.
Och det känns ju för himla roligt! Äntligen!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress