idasida

Ultraljud
 
Åh hörrni. Igår var det dags för rutin-ultraljudet och allt såg jättefint ut. Tydligen är jag framflyttad tre dagar för BF, haha, jaja. Tre dagar hit eller dit.
 
Detta är ju vårt tredje barn. Men resan blir liksom bara häftigare och häftigare. Nu vet vi vad som väntar och vi känner oss så innerligt tacksamma för ännu en guldklimp. Och den lilla plutten är så himla lik sina syskon! Exakt samma profil, med den gulliga näsan och överläppen.
 
Och vem väntar vi på? Jo, en lillasyster. Så magiskt. Barnen får som de önskar! Det känns så självklart att det är en flicka och namnet är redan klart. Nu vill jag redan börja boa här i hemmet medan jag har orken kvar.. Får se hur pepp mannen är bara, haha.
 
Så tacksam. Så lycklig.
 
(Återkommer med gravid - vecka för vecka imorgon!)
 
 
 
 
Johanna

Hej! Grattis till lilla tjejen!
Jag tycker det är så roligt att följa dig då jag själv är i vecka 18 nu! Är min första graviditet som klarat sig så länge så jag hoppas och ber. Tack för tiden du lägger på din fina blogg! Gillar mixen med pyssel, inredning och barn. Ha en fin dag!

Svar: Tusen tack och stort grattis även till dig/er!
Så fantastiskt ♥️ Vilket äventyr som väntar er! Åh, vad gullig du är. Du anar inte vad glad jag blir av dina ord! 💕 Kram till dig!
idasida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress