idasida

Februari under 10 års tid
 
Nu har jag bloggat i över 10 år (!!!) och tänkte att jag skulle se efter vad vi höll på med i februari under alla dessa år som gått. Häng med!
 
 
I februari 2018, förra året alltså, höll jag på att planera en tavelvägg runt tv:n för att få den att försvinna lite mer. Jag hade nyss börjat jobba på Lagerhaus, efter 7 år på Glitter, och var fylld av inspiration för vårt hem! 
 
 
 
I februari 2017 förälskade jag mig i keramik. Jag gick en utbildning i Färg & form och fick alltså prova på det här med lera. Stengods. Dreja. Jag kunde inte få nog och saknar detta så oerhört mycket!
 
 
 
I februari 2016 var jag föräldraledig! Mini-Ed på 4 månader och Myra som just fyllt 4 år. Det var mestadels en otroligt mysig tid, men minns att jag var väldigt trött och sliten i perioder. Hade många fysiska överbelastnings-besvär i både ena skuldran och ena tummen.
 
 
 
I februari 2015 fyllde vår lilla Frost-galning 3 år. Jag fixade ett riktigt Elsa-party åt henne och hennes kompisar. Det var en mysig tid!
 
 
 
Februari 2014 så jobbade jag som butikschef på Glitter sedan ungefär ett år tillbaka. Hade dock gått ner i tid till ca 80 % och var ledig en extra dag i veckan med den där lilla gullpluttan! Här någonstans blev jag gravid, men det slutade ju dessvärre i ett missfall.. En tuff vår väntade.
 
 
 
Februari 2013 så hade vår övervåning rätt nyss blivit vitmålad, innan var den helt i furu. Jag fixade på massor hemma inför att jag skulle börja jobba igen och lämna över föräldraledigheten till Samuel.
 
 
 
Den 4 februari 2012 föddes vår första stora kärlek. Myra Lovis. En mysig och omvälvande tid. Vi bodde i vår tvåa på Teg mitt bland flyttkartonger och skulle precis flytta till vårt hus där i mars. Så jag kämpade på hemma med att försöka få till amning, stressa över alla extrakilon jag hade veckorna efter förlossningen (hallå?!) och ville bara flytta och komma "hem". Vilken tid alltså. Både fin och jobbig på samma gång!
 
 
 
Februari 2011 peakade jag. Jag har aldrig varit nöjdare med mitt yttre än vad jag var då. Jobbade som första säljare på Glitter och hade så otroligt roligt tillsammans med min chef och vän Selma, som förövrigt fixade ett orange permanentat hår på mig som jag ä l s k a d e. Trivdes med ungefär allt i livet just där och då!
 
 
 
I februari 2010 bodde vi i Skövde och dessa godingar, som då bodde i Stockholm, var och hälsade på oss över en helg. Efter den helgen var jag och Stina fast med varandra för all framtid ❤︎. Detta var våra sista veckor i Skövde, innan vi flyttade hem till Umeå igen.
 
 
 
En jättegrynig och dålig bild från februari 2009. Bildkvallan på bloggen då var inte på topp alltså.. Men ser ni hur unga vi var!?! Detta var våren innan vi gifte oss, och var uppe i Piteå för att hälsa på våra kompisar Joel & Josefin.
 
 
Vilken resa down memory lane det blev! Jösses vad många känslor som kom tillbaka bara av att titta på dessa bilder. Jag hoppas att även ni tyckte att detta var en rolig grej! ;)
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress