idasida

En underbar dag (mitt i magsjukan)
 
Natten mot lördag åkte Ed på magsjuka. Sjukt otippat när allt började med att han vaknade hostig och snorig. På söndagmorgon kändes han som vår vanliga lilla kille igen, solen strålade utanför våra fönster och jag dukade upp för en god frukost! Magi när solen är på besök på detta vis alltså!
 
Vi trotsade alla sjukdomar och kände att vi bara behövde komma oss ut! Vi tog skotern och åkte iväg en bra bit hemifrån där vi kunde få sitta för oss själva. Känns som att ordet magi kommer att upprepas här idag, men det var verkligen en fantastisk stund vi fick!
 
 
 
Vi hamnade här. Intill en gammal lada och med detta som utsikt. Det är ju inte normalt med +3 grader och strålande sol i mitten av februari, men som vi njöt!
 
 
Efter två fina timmar ute så åkte vi hemåt igen då barnen började bli trötta.
 
Och idag hänger jag hemma med båda två. Ed's 48 h har just passerat, men han är fortfarande hostig och snorig. Imorse när jag skulle lämna Myra på skolan så började hon må jätteilla, och fick såklart följa med hem igen. Så nu hoppas vi att det ska gå över, och att det inte blir mer magsjuka i detta hus.
 
Jag känner mig ändå så lugn den här omgången. Jag brukar ju vara helt hysterisk och har länge förknippat magsjuka med så extremt stark ångest, men inte alls den här gången. Kanske det har att göra med att jag mått så illa och spytt hel en del i början av graviditeten, att jag liksom är lite avtrubbad. Sen var det snart ett år sedan vi hade magsjuka senast, så jag är mycket tacksam att det tagit så pass lång tid.
 
Men jag håller såklart ändå tummarna för att detta inte blir något mer.. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress