idasida

Hallå där vecka 26
 
 
Oj vad tiden går! Jag som hade tänkt uppdatera er varje vecka under denna graviditet, men så har det ju inte alls blivit. Det är 5 veckor sedan jag visade upp magen för er senast, galet! Som ni ser så har en hel del hänt, jag är rätt så rund och go om magen nu! :)
 
Jag kan inte riktigt fatta att det bara är 14 veckor kvar. Nog fattar jag med att jag kommer hinna bli övervänt och less, men just nu känns det som att jag bara vill stoppa tiden en aning. Det är så mycket jag har tänkt att vi ska hinna med innan hon kommer, så det är väl därför jag känner att det går lite väl fort. 
 
Tröttheten är väldigt påtaglig just nu. Jag blir så fort slut på.. och det är väl inte så konstigt när jag jobbar, har två barn, hus och en unge i magen. Det har även varit rätt kämpigt på jobbet på sistone också. Jag har ju ett extremt fysiskt krävande jobb. En så stor butik med galet mycket varuhantering och tunga lyft är i vanliga fall rätt härligt, men kroppen är inte som vanligt när den är gravid. Jag får väldigt ont efter några timmar på jobbet och blir enormt trött efteråt. Och att då dessutom fungera som en bra mamma åt mina två guldklimpar här hemma är inte det enklaste..
 
I måndags var jag hos läkaren och blev halvtidssjukskriven på studs. Det känns faktiskt så himla bra, än om hjärnan måste ställa om sig på att jobba lite annorlunda. Nu kommer jag att jobba 4-5 timmar om dagen och sedan smita hem för att vila kropp och knopp.
 
Avslutar med topp 3 bästa och sämsta just nu! :)

Topp
 3 bästa:
1. Sova.
2. Äta frukost.
3. Att ha börjat jobba halvtid.
 
Topp 3 sämsta:
1. Tröttheten.
2. Nästäppan.
3. Bråkiga fogar.
 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat här nedanför om ni gillar mina inlägg. Det värmer mitt hjärta! ❤︎
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress