Veckans insta

Inredning, Pyssel & DIY, Småbarnsliv / Permalink / 0


Här kommer ett axplock med bilder från veckans instagram. Jag har ju hållit mig hemma hela veckan då Ed haft världens segaste magsjuka med hela 6 dagar av kräkningar. Stackarn! I torsdags tog jag honom till läkaren för att se om det var något annat, men det verkade vara en riktigt långdragen magsjuka och på fredagsmorgonen började vi sakterligen känna igen vår lilla kille. Men han är fortfarande inte kry då han direkt åkte på en himla massa snor och rethosta, stackars.

Mellan allt vårdande, som upptagit ca 90 % av all min vakna tid denna vecka, så har jag hunnit göra följande: ett påskpyssel (äggen), satt några videkissar i en vas, tagit många detaljbilder från vårt hem, lagat mat och myst massor med barnen. Igår fick jag åka och jobba i några timmar vilket var riktigt skoj! Fick bland annat med mig en fin blomhylla hem, och OJ så mycket snyggt som hade kommit in under mina dagar borta! 
 
Nu är det söndag och solen har just letat sig fram! Vi ska ta en liten tur med skotern för att grilla korv ute till lunch! Ed är som sagt inte helt hundra än, så vi blir nog inte ute allt för länge. I eftermiddag tänkte jag påskpyssla en del, jag har några urblåsta ägg som väntat på mig i några dagar nu.

Ha en fin söndag!
 
 
 
 
 
Till top