IdaSida

Keramikpyssel
 
 
Denna kruka från Bergs Potter (sorry för dålig bild som jag googlat fram) har jag länge suktat efter, tycker att den är så himla fin i all sin enkelhet. Älskar keramik. Har en hel mapp på Pinterest fullproppad av endast bilder på olika keramikprylar. Hade jag pysslat med keramik just nu så hade jag gjort en liknande kruka som denna!
 
Jag sörjer nästan varje dag att jag inte har möjlighet att jobba med keramik just nu i livet, det är något som jag mår så otroligt bra av och verkligen älskar. Jag var anmäld till en kurs nu i vår, men det krockade dessvärre med mitt nya jobb. Får se till att anmäla mig till nästa sväng. 
 
 
 
Men, jag får göra vad jag kan. Så, jag tänkte göra om denna lerkrukan! Försöka få till en liten kopia. Tror ni jag lyckas? Jag har en hel hög med lufttorkande lera hemma och en mängd olika färger att måla med. Så fort jag får tid och lust så ska jag ge mig på den. Hoppas kunna visa er resultatet inom en snar framtid! ;)
 
 
 
#1 - Anonym

Har tänkt samma tanke. Gick det bra?

Svar: Jo, men helt okej. Svårt att få till med lufttorkad lera då jag inte är van att arbeta med denna på detta sättet! Kommer snart bilder! ;)
idasida