IdaSida

Badrumsdrömmar
 


Nu är Ed snart så stor att han ska sluta med blöjor. Det är med andra ord snart dags att ta ner det vägghängda skötbordet i badrummet (på bild) och jag känner för att göra en större förändring där inne på samma gång! 
 
 
 
Vi blev mer eller mindre tvugna att akut-renovera badrummet när vi flyttade in pga av en rejäl vattenskada som upptäcktes under flyttstädningen av förra ägaren. Vi är väldigt nöjda med hur det blev, men just inredningen fick vi kompromissa rätt mycket med. 
 

 
Vi hade planerat ett handfat som var 1 meter brett men det fanns inte just då, och vår iver att få allt klart gjorde att vi valde att köpa ett som var 120 cm istället. Det har dock varit guld värt med all förvaring som det svalt under dessa småbarnsår, men nu börjar dessa lådor mest innehålla onödigt skräp. Så nu är jag sugen på ett mindre handfat/kommod som gör att badrummet blir rymligare. Men vi får se om mannen tillåter att min idé blir till verklighet, haha!

 
 
 
Nåågot sånt här går jag och drömmer om just nu.. Bara tanken på ett nytt handfat får mig att gå igång på alla detaljer. Åh, titta vad fint detta skulle vara! Får en sån enorm pepp nu, farligt! ;)