idasida

Påskinspo och instagram

(null)

Bloggtorkan verkar vara här igen, jag känns inte riktigt ha tid för att kika in hör och skriva. Instagram däremot, där är jag mer aktiv än någonsin just nu! Ni får hålla koll på mig där helt enkelt! ;)


(null)

Jag gillar Instagram. Det är så snabbt och enkelt, och jag får en helt annan kontakt med er. Det är väldigt skoj med alla likes och fina kommentarer som gör att det är mycket roligare att köra på!


(null)

Påsken är snart här och jag ÄLSKAR påsken! I år har jag haft en sån himla inspiration till att pyssla och pynta, vilket är väldigt roligt förstås! Men som sagt, ni kommer att se mycket mer på Instagram just nu skulle jag tro. Så in och följ mig om ni inte redan gör det! @idasidan heter jag! :)

Nu ska jag fixa fika och slå in en present! Mannen fyller år idag, så nu ska han firas lite innan jobbet kallar! Ha en fin fredag! 

❤️Veckans insta


Här kommer ett axplock med bilder från veckans instagram. Jag har ju hållit mig hemma hela veckan då Ed haft världens segaste magsjuka med hela 6 dagar av kräkningar. Stackarn! I torsdags tog jag honom till läkaren för att se om det var något annat, men det verkade vara en riktigt långdragen magsjuka och på fredagsmorgonen började vi sakterligen känna igen vår lilla kille. Men han är fortfarande inte kry då han direkt åkte på en himla massa snor och rethosta, stackars.

Mellan allt vårdande, som upptagit ca 90 % av all min vakna tid denna vecka, så har jag hunnit göra följande: ett påskpyssel (äggen), satt några videkissar i en vas, tagit många detaljbilder från vårt hem, lagat mat och myst massor med barnen. Igår fick jag åka och jobba i några timmar vilket var riktigt skoj! Fick bland annat med mig en fin blomhylla hem, och OJ så mycket snyggt som hade kommit in under mina dagar borta! 
 
Nu är det söndag och solen har just letat sig fram! Vi ska ta en liten tur med skotern för att grilla korv ute till lunch! Ed är som sagt inte helt hundra än, så vi blir nog inte ute allt för länge. I eftermiddag tänkte jag påskpyssla en del, jag har några urblåsta ägg som väntat på mig i några dagar nu.

Ha en fin söndag!
 
 
 
 
 
Ägg i fågelbo

(null)

Årets första påskpynt har jag lyckats knåpa ihop här under denna vab-vecka! Att pyssla är ungefär det sista jag hunnit med, men liiiite varje dag har gjort att jag kunnat åstadkomma detta i alla fall :)

Jag och Myra satt och jobbade med trolldeg härom dagen då Ed sov. Då formade jag några små ägg! En annan dag när vi tog oss ut i ca 5 minuter (innan vi blev tvungna att gå in igen och Ed kräktes) så lyckades jag plocka in lite ris som låg efter vägen.

Det, plus lite målarfärg, var allt jag behövde! Ska vi kika på resultatet?

(null)
(null)

Såklart fick äggen bli målade i "mina" färger. Tycker att det blev himla sött! Skoj med ett litet mer annorlunda påskpynt. 

Nu får vi se vad nästa projekt blir. Har som sagt en hel hög på vänt!