idasida

Midsommar 2018
 
Så var årets midsommar förbi och den blev supermysig på alla sätt och vis. Synd på vädret bara (10 grader och spöregn) men vi fyllde huset med fina vänner och mängder av god mat, kan man få det bättre? 

 


Det fanns dåligt med midsommarblomster ute då det blommat klart för någon vecka sedan, så i år blev det köpesblommor och även ett fång lupiner från ett dike här i byn.

 


Jag fotade alldeles för lite under kvällen, men Jennifer och Jack fastnade på bild i alla fall. Så fina! 

 


Köket fylld av pärlor som fixar med mat och dryck. Så klart var den vackraste kvinnan i världen på plats, ingen fest utan henne
Killarna fick ansvara för all matlagning i år och det var så himla gott! Skagentoast till förrätt, grillat med alla möjliga tillbehör till huvudrätt och till efterrätt var det rabarberpaj, glass och maränger.

 

När barnen lagt sig så satt vi tjejer och surrade medan killarna badade i poolen och bastade i en bastutunna som vi hade hyrt. De flesta sov över och på morgonen efter dukade vi upp med en härlig frukost som vi fick äta tillsammans. Älskar att ha sovkomisar att äta frukost ihop med, finns typ inget mysigare!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress