idasida

Minisemester
 
Vi befinner oss just nu på en minisemester i fjällen. Det är så otroligt vackert här! 
 
Nu ska vi göra oss redo för middag och sen blir det en slapp kväll på hotellet när barnen somnat! Jag ska passa på att se lite mer av 13 reasons why (snart betat av hela säsong 1) och sen lär jag somna rätt ovaggad. Det blev en lång bussresa idag med en sisådär 4 påsar kräk för Ed´s del, stackarn är så himla åksjuk. Har ni några tips på hur man kan göra med en sån liten (2,5 år) med åksjuka?
 
Men nu är vi framme sedan några timmar och ska äta på restaurang. Det blir fint det!
 
 
 
Nytt överkast
 
Titta vilket underbart överkast jag fick hem igår! Lyckades vinna detta på en instagramtävling nyligen, så himla skoj! Såklart blev jag tvungen att provbädda med en gång!
 
 
 
Och lama-kudden som fick följa med hem från jobbet då den reats ut för bara 49 kronor. Den är så söt! (Överkastet kommer från Varuhus1.se).
 
 
 
Passade på att ändra lite vid byrån också med olika detaljer som redan fanns hemma. Eller, piedestalen är nu och även den från vår sommarrea! Blev bra att få upp lampan en bit.
 
 
 
Fransar och bryn
 
Här ser ni en liten närmare bild på mina fransar och bryn som jag gjorde idag på Creative Beauty i Umeå. Brynen är ju samma form som sist, men mer ifyllda och skarpa. Fransarna blev en liten lyx såhär lagom till semestern, visst blev det fint?