Torsdag med möte och dadelbollsbak

/ Permalink / 0God morgon på er! Haha åh. Gårdagens frukost på kontoret blev inte alls som den var tänkt. Tåget blev ståendes i 1 timme och 20 minuter strax utanför Umeå, så jag kom sent och allt blev superstressigt! Skönt att jag hann dit i god tid innan öppning i alla fall.
 
Hörni, igår på min lilla lunchrast så sprang jag in på Coop för att köpa en LOKA och ramlade över dessa protein bars. De innehåller inget tillsatt socker och är low carb, och otroligt goda! Perfekt som kaka till kaffet eller lördagsgodis. De är dock rätt mäktiga märkte jag och jag fick den ena att räcka hela dagen. Den andra sparar jag till helgen tänkte jag!
 
Idag är jag ledig, egentligen. Men har ett möte inbokat på mitt nya jobb (Lagerhaus) nu på förmiddagen. Efter mötet ska jag snabba mig till polisen för att hämta ut mitt pass innan jag drar hemåt för att hämta barnen. I eftermiddag tänkte jag att vi skulle baka dadelbollar och bara mysa. Kanske att jag måste börja packa lite också, i alla fall skriva en packlista!
 
Så nu kör vi en torsdag med ett möte i stan, tidig hämtning av barn och dadelbollar. Blir fint det!
 
 
 
 
Till top