Söndag med vår i huset

Inredning, Pyssel & DIY / Permalink / 0
 
 
Det är så skönt när vemodet över att julen är över, byts ut mot vårpepp! Nu är nästan allt julpynt nerplockat här hemma och små tecken av vår har letat sig fram istället. Det blir spännande att se hur vårt hus kommer att se ut när jag jobbat på Lagerhaus i några månader, hehe. Jag får alltid en enorm inspiration av att gå in i den butiken, så hur blir det då när jag jobbar där? Åh så roligt det ska bli!
 
 
 
Tavlorna där på väggen har ni säkert sett förut, men inte tillsammans. Eucalyptusen målade jag i akvarell på skolan ifjol, och den med "The best is yet to come" har jag också gjort själv, men är en exakt kopia av en poster de hade på just Lagerhaus en gång i tiden!
 
Söndag idag, och jag har just vaknat efter en härlig sovmorgon! Dages planer är att skicka iväg mannen för att hämta en pulka till skotern som vi köpt, och jag ska försöka fota en dagens morsa (evigheter sedan!) och busa med barnen. Ikväll ska jag ä n t l i g e n få vara med min älskade Stina och Mirielle. Vi har inte setts på så himla länge så vi ska ta en helkväll med hämtmat, massor av Tweek för min del och såklart (det viktigaste) ett konstant pratande.
 
Hoppas att ni får en fin söndag! 
 
 
 
 
 
Till top