idasida

Nyårsafton

 
Vilken nyårsafton vi fick! Underbara vänner, den obligatoriska laxtårtan, en tacofest utan dess like, dansgolv i köket, piniata proppad med godis och massor av skratt. Låter inte så tokigt va?
 
 


Vi hade tidigare under veckan bestämt oss för att köra på tacos som nyårsmiddag, för att göra allt lite enklare. Vi brukar i vanliga fall slå på stort med avancerade maträtter med extra allt. Men jag kände inte att jag orkade med det i år och gav tacos som förslag, tur att de övriga nappade! Skippade dock den vanliga fredagstacosen och fixade ett långkok på älg (denna chili, var magiskt god) och en vansinnigt god "riktig" guacamole. Plus ungefär 100 andra goda tillbehör, mums!
 
 

Emilia, jag, Stina och Jennifer. Fina tjejer! Vi har så härliga vänner alltså, finns inga ord! <3
 
Efter tolvslaget så åt vi en god efterrätt och drog igång ett quiz innan en efter en droppade av för att gå i säng. Imorse vaknade alla i olika takt, och efter lite stök med disk o.s.v. så samlades alla vid frukostbordet och åt en god frukost tillsammans. Älskar att ha vänner på övernattning!
 
Det var vår nyårsafton det! Och imorgon väntar jobb, jag har så mycket att göra nu när det är en ny månad. Känns också som att jag nu på riktigt måste börja förbereda inför att jag slutar. Jobbar i ca 2 veckor till innan jag drar utomlands, och när jag väl kommit mig hem igen så har jag bara några få dagar kvar innan det är dags att säga tack och hej. Spännande tider!
 
Jag hoppas att ni har en riktigt skön nyårsdag och så får jag väl säga välkommen till 2018! Nu kör vi!