Ny klänning inför Kap Verde

Dagens morsa, Småbarnsliv / Permalink / 0

 
Fyndade den här otroligt fina sammetsklänningen på H&M igår! Älskar den och känner mig så fin i den! Jag tog en sväng på stan igår på lunchen för att fynda lite olika plagg till resan, och fick med mig 5 klänningar och 1 kjol från H&M och Gina Tricots rea hem. Så skoj! På jobbet idag fyndade jag lite annat smått och gott som ska packas ner i väskan så som lösögonfransar, solhatt och sånt ytligt som kommer att bli så HIMLA kul att packa upp framme på Kap Verde.
 
Har även införskaffat mig tofflor och solskydd, så det är också klart. Så gott som allt är faktiskt klart nu! Det enda som fattas, som dock är en rätt viktig detalj, är badkläder. Beställde från nätet och det har inte hunnit komma än.. Hoppas på att det dyker upp ett paket på måndag med andra ord!
 
Det känns fortfarande helt overkligt att vi ska åka på tisdag. Det kommer att bli så vansinnigt roligt och lyxigt, men jag får så ont i magen av tanken på att inte få träffa barnen på över en vecka. Jag hoppas att den känslan släpper så fort vi är på väg, och att jag kan koppla av och njuta av resan till fullo!
 
 
 
Till top