Mysig kväll med de bästa

/ Permalink / 0


Vilken mysig kväll det blev igår! Som vanligt när vi ses så lägger vi mycket fokus på god mat, men vi ville göra det enkelt för oss igår. Så jag och Stina åkte in till stan och köpte med oss indiskt och sushi innan vi åkte hem till Mirre. Hon hade fixat med lite småplock i form av rökta räkor med aioli och dessa små supergoda krustader.
Och sushi, världens vackraste maträtt men som jag inte alls gillar! Jag har dock aldrig testat riktigt bra sushi förr, och denna med avokado var riktigt god! Den med rå lax däremot.. Nej, den skippar jag! Men avokadobitarna kommer jag definitivt att vilja äta igen, med den goda sojan till.Mirre hade gjort en ljuvlig efterrätt, sockerfri för min skull <3 Chokladmousse på avokado, varvat med grädde och färsk frukt. Måste fråga om receptet, den var så himla god!
 
 
 
Älskar att hänga med dessa brudar. Samtalsämnena tar a l d r i g slut. Vi pratar om ytliga saker, vi pratar om djupa saker. Det spelar liksom ingen roll att det kan gå några veckor (ibland månader) mellan gångerna vi ses, eller hörs för den delen. Vår vänskap är alltid densamamma när vi väl ses. Vi kastar oss in i de djupa samtalen utan att blinka, där vi skrattar och gråter tillsammans.
 
Det finns inget finare än kravlös vänskap, där man känner att man får vara den man är.
Värt mer än allt guld i världen!
 
 
 
 
 
 
 
Till top