idasida

Sista dagen på Glitter
 
 
Idag går min anställning på Glitter ut. Så var den tiden över.
 
Igår kväll satt jag och kikade på en massa bilder från alla dessa år. Blev både nostalgisk och vemodig. Det är så mycket som hänt! På det privata planet har vi under min tid på Glitter hunnit flyttat in i vår lägenhet på Teg, blivit gravida, köpt hus, fått en underbar dotter, flyttat in i huset, jag har blivit butikschef, vi har gått igenom ett missfall och sedan blivit gravida igen och fått en fantastisk son. Och såklart mycket mer än så. Allt detta har jag fått dela med mina fina kollegor, som under åren varierat en del. Men alltid varit stöttande, kärleksfulla och underbara.
 
 
 
Den person som betytt mest för mig på Glitter under min tid där är utan tvekan Selma. Min förra chef, som anställde mig som säljare 2010. Vilken fin relation det blev mellan oss. Hon trodde på mig, pushade mig, fick mig att utvecklas, fick mitt självförtroende att växa och dessutom fick vi en fin vänskap även utanför butikens väggar. När jag gick på föräldraledighet med Myra så slutade Selma.
 
 
 
Sen kom Evelina. När jag började som BC fanns Fanny och Evelina på plats, som två stadiga klippor. Dessa tjejer blev mina änglar som alltid ställde upp. Efter en tid så blev Evelina min bättre hälft och vi jobbade tillsammans ända tills jag gick på föräldraledigt med Ed. Vi var ett himla bra team och här hittade jag en fin vän.
 
 
 
Jag var så nervös att komma tillbaka efter min tjänstledighet förra året. Endast en tjej var kvar sedan jag sist jobbade, och jag visste inte vad som väntade. Men det hann bara gå några dagar så kände jag mig lugn. Linnéa, Maja och Wilma har varit helt underbara under mitt sista halvår på Glitter. Det känns trist att lämna dessa fina tjejer, men samtidigt känns det toppen att få kliva åt sidan och ge dom chansen att utvecklas och ta några kliv upp.
 
Och så har vi Jonas då. Min närmsta chef som under mina år som butikschef alltid varit otroligt peppande. Han har varit förstående och stöttande, och även utmanat, sporrat och inspirerat. Jag har fått möjligheten att växa något enormt och utvecklats både som butikschef och ledare, väldigt mycket tack vare honom. Jag hoppas så innerligt att min nya chef har en gnutta Jonas i sig, då blir det bra.
 
 
 
 
Alla mina fina BC-kollegor som alltid funnits vid min sida under åren, ni är många.. Ni alla har en speciell plats i mitt hjärta. Och Sofie, det finns ingen som du <3
 
Till er alla, och till mina nästan 8 år på Glitter. Tack. Tack, tack, tack. Jag är så glad att jag fått göra denna resa med er, och ser nu fram emot nya äventyr som väntar!
 
 
 
 
 
 
 
En helt vanlig underbar frukost
 

God morgon från frukostbordet!
 
Åh vad skönt att få vakna upp hemma. Hade dock kunnat sova i flera timmar till, är fortfarande så trött efter hemresan. Men mannen är på jobbet och jag är hemma med barnen, så det var bara att pallra sig upp! Dukade upp med en god frukost, som jag längtat så mycket efter!
 
Maten är ingen höjdare på Kap Verde. I alla fall inte på hotellet vi bodde på. Det fanns så sjuka mängder mat, och allt såg fantastiskt gott ut. Men det smakade inte alls speciellt gott. Vi levde på bröd och makaroner under dagtid och chips och choklad på kvällarna, haha. 
 
Så denna frukost satt där den skulle, helt enkelt.
 
Nu ska vi fortsätta att mysa här hemma. Jag blev lite risigare av resan och hostar och snorar ännu mer idag, så det blir en lugn dag följt av ett rejält fredagsmys med familjen ikväll. 
 
Så himla skönt att vara hemma igen.
 
 
 
Strandpromenad i solnedgången

(null)
(null)

Gårdagen var helt magisk! Efter att ha legat i solstolarna och poolen hela dagen så gick vi på en strandpromenad i solnedgången. Vi plockade snäckor till barnen där hemma och doppade fötterna i ett solvarmt Atlanten.
(null)
(null)

Känns så fint att ha fått en underbar dag med oss i minnet. Vi har haft många fina stunder, men varit rätt sjuka mestadels av resan. Igår var en sån där fin dag från början till slut, det är jag så glad för!


(null)

Nu har vi packat och är utcheckade. Det är några timmar kvar tills planet lyfter, så vi hänger vid poolen ett tag till. Nu längtar jag så mycket efter barnen, och det ska bli helt fantastiskt att få kramas med dom imorgon!

Nästa gång vi hörs så är jag hemma med andra ord. Det blir fint det.