idasida

Mina hjärtans dag
 
 
Jag tycker om alla hjärtans dag. I många år tyckte jag att det var ett himla jippo bara för att alla butiker skulle få ännu en anledning till att sälja skräp, men nu känner jag helt annorlunda. Tvärtom faktiskt. Jag tycker att vi borde fira alla hjärtans dag oftare. Sprida kärlek, ge varandra uppskattning, göra någon glad! 
 
 
 
Idag skiner solen och vi är så gott som friska. Jag har laddat upp med en lyxig frukost och ska avnjuta den nu medan Ed leker i godan ro. Myra ville så gärna vara på förskolan idag, så jag hade inte hjärta att säga nej. Hon har varit hemma med oss dessa dagar än fast hon varit frisk, så jag förstår att hon ville vara med sina kompisar idag i några timmar.
 
 
 
Älskade barn. Finns ingenting som jag inte skulle göra för er. Ni är det viktigaste och bästa i livet och jag älskar er över allt annat. Mina hjärtan.
 
Nu ska jag för det första fylla på min kaffekopp. Sen ska jag rensa ut lite prylar ur mitt pysselrum som så lätt blir någon slags samlingsplats för saker vi inte vet vad vi ska göra av. Blir lite grejer som jag ska sälja och sen drar jag iväg med resten till returcentrum. Skönt när det är gjort!
 
Hoppas att ni får en alldeles utmärkt alla hjärtans dag med någon ni håller kär! <3