idasida

En dag på Drottninggatan
 
 
Hej från huvudstaden! Vilken dag jag haft 😅 Vaknade 04:50 och såg då att mitt flyg blivit inställt och att jag blivit ombokad till ett tidigare flyg. Shit. Det var bara att ringa taxin och hoppas på att de kunde komma typ direkt. 05:20 åkte jag hemifrån (tack och lov att jag hade förberett allt igår kväll) och vid halv sju lyfte planet.
 
Blä vilken flygning. Rätt guppig och turbulent, och jag HATAR ju att flyga och är så sjukt less på det nu! Hade en sån himla ångest på planet, och har redan nu ångest inför hemfärden. Efter denna resa så ska jag inte flyga mer på lääänge. 
 
Men resten av dagen har varit toppen! Jag har fått jobba på Lagerhaus på Drottninggatan idag. Väldigt inspirerande och skoj att få se hur en dag i butik kan se ut! Blir så sugen på att få komma igång i min egen butik, och på måndag är det dags!
 
När jag slutade för idag så traskade jag vidare på Drottninggatan för att handla lite mat och slutligen checka in på hotellet. Har legat i sängen framför tv:n hela eftermiddagen och ska fortsätta med det ända tills jag somnar, jag orkar ingenting annat just nu! 
 
Imorgon ska jag jobba med min chef hela dagen lång, och åker sen hem sent på kvällen för att få komma hem och ha helg med familjen. En helg fylld av kalas då Myra fyller 6 år! Oj oj, vart tar tiden vägen?!
 
Ha en fin kväll så hörs vi en annan dag! ❤️
 
 
 
#1 - Johanna

Usch inte lätt med flygrädsla. Du är duktig som flyger ändå! Hur kändes resan hem från Kap Verde? /fellow flygrädd

Svar: Resan från Kap Verde gick bra faktiskt! Även dit gick kanon. Hade dock fått tag i lugnande som jag tog inför dessa flygresor och det hjälpte verkligen! Hade behövt det nu också 🙈😂 Vad enkelt det vore om flygrädsla inte fanns! 😆😘
idasida