idasida

Att ha en 6-åring i husetIdag fyller hon 6 år, denna stjärna. Helt otroligt att det redan gått 6 år sedan jag höll henne i min famn för första gången. Denna charmiga, roliga, kloka och kreativa lilla person. Lyllos mig som får vara just hennes mamma! 
 
 


Årets kalastema var gympa, och så lite enhörningar. Vi lekte lekar så som "sätta knorren på grisen" och "hela havet stormar". Sen lekte tjejerna på egen hand inne i "gymparummet" så som vårt nya lekrum kallas nuföriden. Gulliga ungar som alla hade klätt sig i träningskläder dagen till ära!
 
Den lilla Piniatan var fylld med godis, och i slutet av kalaset slog Myra sönder den och alla barnen fick plocka godis från golvet. (Som var nystädat ;)
 

 
Efter en stunds lekande så högg vi in på födelsedagsfikat. Myra ville ha glass istället för tårta i år, så vi körde på glassbuffé! La till lite annat gott så som godis- och fruktspett och popcorn. Så enkelt och väldigt uppskattat av barnen! 
 
Nu är det bara att stupa i säng efter en helg fylld av kalas.
Imorgon ska jag jobba min första dag i butiken och det känns så h i m l a spännande!
Håll gärna tummarna för att det ska gå bra för mig! :)
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Julia

Jag hade gärna varit ett barn på nytt och gått på det kalaset. Såg underbart ut! :D

Svar: Åh tack ❤️
idasida

#2 - Johanna

Vad fint!
Men hallå, piniatan, har du gjort den?? Och i så fall kan du inte göra ett inlägg om hur man gör en sån?? *vill haaa*

Svar: Tack! ❤️ Åh jag önskar att jag hade gjort den.. jag hade tänkt det, men har inte haft tid! Köpte den på nätet, alldeles för dyr för sin lilla storlek 😂 Men väldigt uppskattad av födelsedagsbarnet! ☺️
idasida