idasida

Vårfeeling i -28 grader


Onsdag och förhoppningsvis sista dagen hemma med lilleplutten för denna förkylning. Nu är det endast lite snuva som kvarstår, så imorgon är han nog redo att gå till förskolan igen! Han är väldigt lättsam den här killen, så jag får rätt mycket stökande gjort när jag är hemma med bara honom. Skönt det i alla fall. 
 
I huset börjar det bli mer och mer vår. Det gör så mycket att ljuset har börjat återvända! Det må dock vara soligt och härligt ute, men -28 stod termometern på imorse. Inte så varmt och skönt alltså! 😂 Är så himla sugen på vår nu! Tänk att få ta en promenad på asfalten som tinat fram, och i en sol som värmer. Längtar ihjäl mig!
 
 
 
 Imorse klippte jag ner en massa skott från mina palettblad, och tog samtidigt hand om några små elefantöron-bebisar. Det är alltid ett tecken på att våren närmar sig, när mina fingrar blir grönare och grönare!
 
Nu väntar en tvätthög, stök på övervåningen och en himla massa gos med lillen.
 
En bra onsdag med andra ord.
 
 
 
Vab och lyxig frukostbricka
 
 
Det blev ytterligare en dag här hemma. Ed´s besvärliga hosta kom tillbaka i lördags och har blivit värre igen, så vi håller oss hemma och han har just fått receptbelagd hostmedicin utskriven. Stackars liten, som hostar tills han nästan kräks.
 
Men i övrigt är han pigg och glad, så vi gör vad vi kan för att ha en mysig dag här hemma. Den obligatoriska lyxfrukosten har landat i magen, och idag blev det chiapudding för första gången på riktigt länge. Mums!
 
 

Älskar denna ljuslykta och ljusstake som jag har köpt från jobbet! Det är ju faktiskt LIVSFARLIGT att jobba på Lagehaus. Älskar hela sortimentet och kommer hem med en ny kasse varje vecka.. Det är nog bara nyhetens behag! (Vem försöker jag lura? Hahaa)
 
Nu ska jag och lillen ta en varm dusch för att lindra hostan en aning! Sen blir det nog Babblarna-filmen på repeat hela dagen lång! ;) Hoppas att ni får en fin start på veckan!
 
 
 
En lördag med mina stjärnor

(null)

Imorse bakade jag scones till frukost! Blev helt okej. Lite väl degiga, det är lite svårt att baka i en ny ugn som aldrig testats förr. Ja just, vi har köpt en ny spis! Äntligen!


(null)

Som vi pratat om att byta spis, då vår gamla från 90-talet börjat bli rätt opålitlig på sistone. Nu har vi en induktionsspis med varmluftsugn! Känns så lyxigt, än om det tar ett tag att "lära känna" den.


(null)
(null)

Mina älsklingar! Vi är själva hemma denna helg då mannen åkte upp till en kompis som bor i fjällen. Vi har haft en mysig dag med långfrukost, filmtittande, lek och bus ute i solen!


(null)

Men jag är så trött. Och tom på energi. Känns som att all min energi läggs på jobbet just nu, och när jag kommer hem på kvällarna så är jag helt slut.

Jag längtar efter ljusare kvällar, varmare dagar och mer energi. Jag behöver få vara mer kreativ, jag har så lätt för att tappa bort mig själv då jag inte har tid eller ork för att skapa. Men, snart så.

Ha en fin kväll!  
Här blir det mello-mys med min tjej ❤️