idasida

Tre bilder från de senaste dagarna
(null) 
Ett fruktfat från häromdagen när jag och barnen åt mellis och spelade yatzy. Allt blir mycket godare om det är fint upplagt. Lovar!
 
(null) 
Satt barnvakt i tisdags till två sovande grabbar hemma hos Jennifer och Leffe, så att dom fick gå på dejt. De hade bunkrat upp med diverse godsaker till mig, mums!
 
(null) 
Igår hände det! Jag köpte dessa fina krukor som jag älskat sedan de kom in i butik. Dessa är ett riktigt lyxköp som jag unnar mig själv just nu, efter en intensiv tid. (Finns på Lagehaus!)
 
Och nu är det torsdag och dags för jobb! 
Ha en fin dag! 
🌸
 
Gröna fingrar


Under de senaste 3-4 åren så har mina fingrar bara blivit grönare och grönare. Framförallt på våren förstås. Nu när vårsolen visar sig från sin bästa sida så mår mina växter som allra bäst! Jag passar på att nypa av mängder med sticklingar av mina palettblad, och planterar allt eftersom de rotas. Tänker försöka få en hel hög med fina palettblad som ska få bo ute på altanen i sommar!
 
 
 
 
Tisdag.
 
God morgon på er! Idag blev det en ledig dag med barnen. Mysigt! Hade dock hoppats på ännu en dag med strålande sol, men just nu är det rätt så grått. Fast klockan är ju bara strax efter 8 och än har solen tid på sig att spricka fram!
 
Jag tänkte försöka städa här hemma idag, och även plantera några sticklingar. Tvätthögen har även växt en aning, så jag måste nog ta mig an den också. Ingen rast, ingen ro! ;)
 
Hoppas att ni får en toppendag!