idasida

Veckans instagram


I brist på bilder så kommer här en liten uppdatering från veckans instagram! Det blev ju rätt många dagar hemma med barnen, så jag hade tid att fixa goda frukostar nästan hela veckan! Älskar frukost, som ni vet, och helst då jag får sitta länge och äta långsamt.
Vi har pysslat en del här hemma under veckan. Förutom potatistryckandet så bakade vi med trolldeg en dag, och det är ju så kul! Nu väntar dessa på att få färg på sig och det är ju också superskoj! Dessa smaskiga bakverk ska få flytta in i barnens leksakskök.

 
 


Jag blev uttråkad en dag och fick lov att möblera om. Nu står bordet i ursprungsposition och det känns helt rätt. Jag älskar förnyelse här hemma, och tycker att en mindre ommöblering kan göra en sån stor skillnad. Därför möblerar jag om minst 10 gånger per år här hemma!
En glimt från sovrummet!

Igår jobbade jag och Samuel sprang Toughest. Barnen var hos sina kusiner och när vi sen kom hem igen vid middagstid så hade Jennifer och Leffe fixat middag som dom kom förbi med, hur gulligt? Guld värt när vi dessutom hade varit borta hela dagen och inte hunnit tänka på middag. Så vi käkade en supergod tacogratäng och när barnen somnat så blev det efterrätt och brieost för oss vuxna!

Och nu är det söndag och Samuel är i skogen på älgjakt. Vet inte när vi var hemma och lediga tillsammans en hel dag sist, börjar slita på lite känner jag. Dagens planer är i alla fall att åka och kika på en Babblarna-musikal och sedan ta tåget till barnens kusiner! Full rulle med andra ord!

Ha en fin dag <3