idasida

T w e e k


Snart är det helg, och det innebär oftast fredagsmys och lördagsgodis för de flesta. Jag har ju ratat lördagsgodiset sedan några veckor, men förra veckan hittade jag detta godis på Coop i Umeå.

Detta är Tweek - ett godis med 95 % mindre socker än vanligt godis! Ett nytt svenskt godis som är ett, för kroppen, snällare alternativ än det vanliga. Hur bra låter inte detta?

Det är faktiskt hur bra som helst! Och inte bara det, det är svingott också. Nu tror jag inte att man ska kasta i sig hur mycket som helst av detta heller, men lite lagom. Allt handlar ju egentligen om sunt förnuft. Priset på detta godis är hutlösa 199 kronor/kilot! Dock så tycker jag att det är toppen, för då handlar jag inte lika mycket. Men ändå räcker det gott och väl, för detta triggar inte igång sötsuget alls på samma sätt som vanligt godis.
 
Jag läste noga igenom alla ingredienser på Tweeks hemsida, innan jag köpte mig en påse. Jag kan inte se något som verkar skadligt eller ohälsosamt. Det är väl eventuellt risstärkelsen då som har en hög halt av kolhydrater som jag försöker hålla mig ifrån. Men den lilla mängden som jag får i mig spelar knappt någon roll.

Det var mitt lilla tips till er inför helgen!

(Man skulle kunna tro att detta är ett sponsrat inlägg, men det är det inte. Haha! Jag är helt såld på Tweek och ville därför, såklart, tipsa er också)!
 
 
 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Äter det just nu så gott

#2 - Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Äter det just nu så gott

#3 - Anneli

Kan tipsa om att det även finns på Konsum i Vännäs!! 😋

Svar: Men åååh!!! Tack för tipset! ❤❤❤
idasida