idasida

Sömnlöst
 
 
Oj, jag är helt slut i huvudet. Man blir ju knäpp utan sömn. På riktigt alltså! Snacka om personlighetsförändrad, både jag och Ed. Igårkväll var han helt hysterisk när han var så trött men inte kunde sova, jag kände inte igen honom! Efter några timmars kamp gick han och jag ner i källaren, och där däckade han på en gång. Kan tänka mig att han gillade kylan där nere. Svalt och härligt för en kliande kropp, än om han inte kliar så mycket så måste det ju irritera något kopiöst! 
 
Han har jättemycket koppor. Lilla stackaren med den känsliga huden. Armar och ben är värst, men även kring munnen. Och jag misstänker att han har inuti munnen också eftersom att han inte vill äta.
 
Ja, men det går ändå bra. Skönt att få det gjort kan jag tycka. Nu håller vi bara tummarna för att storasyster får en mild variant här framöver, om hon nu blivit smittad vill säga. 
 
Jag köpte en bra mousse på apoteket mot vattkoppor. Den här är det, och jag tycker absolut att den hjälper! Den verkar lugna ner kopporna något, och dessutom har flera redan börjat torka vilket jag också tror har att göra med moussen. Tummen upp!
 
Nu sitter jag och väntar på en spännande leverans som kommer snart! (Visar vad det är senare såklart). Sen ska jag försöka pallra mig och min lilla prickigkorv till färgaffärn för att köpa med mig några färgprover hem. Nu kliar det i fingrarna, dags för förändring!