idasida

Sofie & Mattias


För ett par veckor sedan åkte jag och mannen till Östersund, då vi var bjudna på bröllop mellan min fina Sofie och hennes Mattias. Jag och Sofie lärde känna varandra på jobbet då hon jobbar som butikschef i en annan Glitterbutik i min region. Vi blev snabbt rätt tajta och trivs väldigt bra tillsammans. Det var med andra ord rätt känslosamt när brudparet skred ner till platsen där de skulle vigas, så mycket lycka som lyste i deras ögon!

Så otroligt vackra tillsammans! Och Sofies klänning var den vackraste brudklänning jag någonsin sett. Jag hade fått äran att sminka bruden på morgonen och hade fått tjuvkika på klänningen redan då, en helt fantastisk skapelse med mängder av tyll och spets!
Efter att vigselförrättaren hälsat alla välkomna så gick jag och Samuel fram och för att sjunga och spela Kärleksvisan. En av mina favoritvisor, som jag sjunger för mina barn nästan varje kväll. Men när man står där och ser sin fina vän gifta sig med mannen i sitt liv, så lycklig och vacker, då är det inte lätt att sjunga utan att ha gråten högt upp i halsen! Ojoj..
 
Efter vigseln så blev vi bjudna på en härlig bröllopsfest där vi fick sitta tillsammans med ett fantastiskt gäng från Glitter. Middagsbuffén var så otroligt god. Vansinnigt god. Vi fick bland annat gravad älgfilé som var bland det bästa jag ätit!
 
Sen var det party hela kvällen lång och vi småbarnsföräldrar kämpade på ända tills klockan var 01:00 innan vi drog oss tillbaka till hotellet och jag hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade, nöjd och glad efter en jättefin bröllopsdag!
 
Länge leve kärleken! <3