idasida

En vabbande ledig dag


Jisses vilken fartfylld dag det var igår på jobbet! Från att jag kom till kontoret strax innan åtta, tills att jag gick hem strax efter fem. Det är en massa bollar uppe i luften nu inför helgens modevisningar på Fashion Week som är denna vecka, och nu när jag är ledig i två dagar känns det skönt att veta att tjejerna på jobbet tar emot alla mina högt flygande bollar.

Här hemma blev jag snabbt tvungen att släppa alla tankar på jobb, kom nämligen hem till en liten kille med vattkoppor igår. Så här har natten varit kaos med otroligt lite sömn, och hittills har dagen varit rätt gnällig. Helt förståeligt när han har koppor som kliar över hela kroppen! Stackarns liten. 
 
Så, det blir en vabbande ledig dag med andra ord. Känns som att det kan bli mycket vab här en tid framöver, med tanke på att Myra inte haft vattkoppor än.. #1 - Isabell Hedberg

Så fin blus! :D
Men stackars liten, hoppas det ger med sig snabbt! Kanske skönt att få det överstökat dock :(
Kramar!

Svar: Tack snälla! Den är från hm :) Ja, skönt att göra bort det men rätt jobbigt att vara i det. Han har SÅ mycket koppor 😰
idasida

#2 - Anonym

Bada han och ha i bikarbonat i vattnet då slutar det klia och torkar ut lite fortare. Det funkar jag vet gjorde det på mina grabbar när dom var små.
Kram Annica