idasida

En kväll i stanVilken underbar kväll det blev igår! Jobbade till klockan fyra och mötte sedan upp några av mina fina tjejer från färg & form. Helt underbart att få ses efter en hel sommar ifrån varandra! Vi hade bokat bord på Pinchos, och som jag älskar det stället! Sjukt god mat och jag är så förtjust i hela konceptet. Jag åt kyckling, halloumi och sötpotatispommes. Första omgången vill säga, vi beställde mer sen! Då blev det rödbetor med getost och quesadillas. Maj gad, vad gott!
 
 
 
 
Efter Pinchos gick vi ner till älven, där det var magiskt vackert! Vilken sensommarkväll vi fick alltså. Sen avslutade vi kvällen på ett café med kaffe, rawfoodkakor och en himla massa surrande. Vid tio hoppade jag på en buss hemåt, och hur mysigt det än må vara att gå ut och äta i stan så blir jag alltid så lättad när jag kommer hem till vår by som är så lugn och trygg. Älskar att inte bo i centrum alltså!
 
Älskar att ha mina kreativa vänner att bolla idéer med. Det är bland annat dessa tjejer som får mig att inse gång på gång att jag någon gång i mitt liv ska jobba med skapandet i fokus. Himla värdefullt med vänner som inspirerar så mycket som dessa, lyllos mig!