idasida

Brunch och måla-om-drömmar
 
 
Så blev det onsdag och ledig dag. Jag har sällskap av endast ett barn här hemma idag, eftersom att Myra inte ville missa gosedjursdagen som det är idag på hennes avdelning. Alla barnen får ta med varsitt gosedjur som de får berätta om för alla kompisar, så gulligt! Fattar att hon inte vill missa en sån sak! 
 
Jag och Ed har haft besök av våra vänner nu på morgonen. Jag bjöd på en lite sen frukost, typ brunch. Mycket trevligt! Nu sover Ed och jag har parkerat i soffan med datorn i knät. Är ju van att ha en 5-åring som jag vill hinna umgås med medan lillen sover, så att få vara helt för mig själv känns rätt lyxigt. 
 
Kan inte sluta tänka på att jag vill måla om här i vardagsrummet. Jag gillar fortfarande vår retrotapet från midbec, men nu när det börjar bli mörkt ute om kvällarna så är det som att jag får panik av denna tapet. Jag förknippar den med så mycket sjukdomar (framförallt magsjuka) då vi hängde här mest hela tiden förra vinterhalvåret då vi var sjuka konstant. Låter det konstigt? Det är väl också ett tecken på att tapeten gjort sitt, och jag längtar så mycket efter väggar som ger ifrån sig ett lugn.

Så nu måste jag bara komma på ett sätt att övertala mannen att måla över denna tapet som gick loss på drygt 7000 kronor.. Tips någon? ;)
 
Dags att ta itu med diskberget innan lillen vaknar! Ha en fin dag <3