idasida

Nytt vardagsrumsbord (äntligen!)Här har ni den. Leveransen.

Jag har suktat så sjukt länge efter ett runt marmorbord. Och jag har väntat och väntat på att suget ska lägga sig, men nej. Nu när jag har kommit in i ett göra-om-här-hemma-il så var det självklart att ett marmorbord skulle in. Hittade detta på trendrum.se för inte ens 2000 kronor - det tycker jag var ett kap! Så sjukt nöjd!

Ett rejält och stadigt soffbord, vilket vår förra dessvärre inte var. Vet inte hur många gånger om dagen som ungarna välte omkull det! Detta välter dom inte omkull. (Ps. Fråga inte hur jag bar in marmorskivan på egen hand, h u r är det möjligt? Fattar ni hur tung den är? Himla tjurskalle, haha).

Ytterligare ett stort plus är att det är betydligt större än det förra, men det tar ändå inte för mycket plats. Nu kan vi duka upp med fredagsmys här, och allt kommer att rymmas! Så härligt alltså! Nu ska jag köpa mig en ny matta från IKEA som jag kikat ut, och så en ny väggfärg då. Åh. Det är så härligt med en förändring här hemma så att jag smäller av!

Välkommen hem, kära marmorbord! Jag älskar dig!


 
Sömnlöst
 
 
Oj, jag är helt slut i huvudet. Man blir ju knäpp utan sömn. På riktigt alltså! Snacka om personlighetsförändrad, både jag och Ed. Igårkväll var han helt hysterisk när han var så trött men inte kunde sova, jag kände inte igen honom! Efter några timmars kamp gick han och jag ner i källaren, och där däckade han på en gång. Kan tänka mig att han gillade kylan där nere. Svalt och härligt för en kliande kropp, än om han inte kliar så mycket så måste det ju irritera något kopiöst! 
 
Han har jättemycket koppor. Lilla stackaren med den känsliga huden. Armar och ben är värst, men även kring munnen. Och jag misstänker att han har inuti munnen också eftersom att han inte vill äta.
 
Ja, men det går ändå bra. Skönt att få det gjort kan jag tycka. Nu håller vi bara tummarna för att storasyster får en mild variant här framöver, om hon nu blivit smittad vill säga. 
 
Jag köpte en bra mousse på apoteket mot vattkoppor. Den här är det, och jag tycker absolut att den hjälper! Den verkar lugna ner kopporna något, och dessutom har flera redan börjat torka vilket jag också tror har att göra med moussen. Tummen upp!
 
Nu sitter jag och väntar på en spännande leverans som kommer snart! (Visar vad det är senare såklart). Sen ska jag försöka pallra mig och min lilla prickigkorv till färgaffärn för att köpa med mig några färgprover hem. Nu kliar det i fingrarna, dags för förändring!
 
 
 
En vabbande ledig dag


Jisses vilken fartfylld dag det var igår på jobbet! Från att jag kom till kontoret strax innan åtta, tills att jag gick hem strax efter fem. Det är en massa bollar uppe i luften nu inför helgens modevisningar på Fashion Week som är denna vecka, och nu när jag är ledig i två dagar känns det skönt att veta att tjejerna på jobbet tar emot alla mina högt flygande bollar.

Här hemma blev jag snabbt tvungen att släppa alla tankar på jobb, kom nämligen hem till en liten kille med vattkoppor igår. Så här har natten varit kaos med otroligt lite sömn, och hittills har dagen varit rätt gnällig. Helt förståeligt när han har koppor som kliar över hela kroppen! Stackarns liten. 
 
Så, det blir en vabbande ledig dag med andra ord. Känns som att det kan bli mycket vab här en tid framöver, med tanke på att Myra inte haft vattkoppor än..