idasida

Stökigt hus och en förmiddag på Avion

 
Idag ska vi spendera vår förmiddag på Avion. Vi åker in med några kompisar lagom till IKEA-brunchen drar igång, sen blir det lite shopping innan vi äter lunch och åker hemåt igen! Känner mig lite snurrig idag efter en sen kväll i stan igår. Jag hade personalmöte med mina tejer och sen gick vi på bio, kom inte hem förän vid midnatt!
 
Huset ser helt upp och nervänt ut. Usch, ibland hinner vi inte med något alls! Jag håller dessutom på att rensa här hemma som en tok, jag ska vara med på en loppis på söndag och läger allt krut där just nu!
 
Men nu innan vi åker så ska jag försöka hinna diska undan, så att jag slipper fixa med det när vi kommer hem igen. Önskar ibland (ofta) att vi hade lite hjälp med sånt där, typ städ och disk som aldrig hinns med. Man bara plockar och plockar, diskar, tvättar, men hamnar liksom aldrig i fas. Känner ni igen er?
 
Nej, nu är det dags för disk och smink och sånt där. Sen drar jag och barnen med pärlan, som förövrigt är en fröjd att köra! Får ett fånigt glädjefnitter flera gånger när jag kör, alltid upptäcker jag någon ny smart funktion!
 
Ha en fin dag! <3
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Fin bild på dig! Exil-norrlänning i sthlm som upptäckte din blogg i somras - tycker så mycket om den! :)

Svar: Så glad jag blir av denna kommentar! Tack snälla rara du! ❤❤❤
idasida