idasida

Karusellen

 
Hur är det möjligt att det snart är en vecka sedan jag sist skrev? Det är inte klokt, vardagen snurrar på och alla dagar är liksom fullsmockade med diverse aktiviteter. Och på kvällarna är jag så vansinnigt trött så att jag somnar innan nio. Tänk att det kunde vara så utmattande att jobba när det är två barn med i bilden, haha!

Vad har hänt sedan sist då? Mycket jobb förstås, jobbade helg dessutom. I lördags efter jobbet var vi på en 30-årsfest för Anton, och det var så himla trevligt! I söndags köpte vi en ny TV då vår gamla gav upp efter drygt åtta års trogen tjänst. I måndags var det dags för jobb igen, men igår var jag hemma och vabbade Ed som från och med idag borde räknas som frisk och framförallt smittfri.
 
Men idag har vi en ledig dag. Imorgon åker jag till Stockholm för butikschefsmöte, så jag ska försöka ladda batterierna lite extra idag då taxin kommer och hämtar mig redan 05:40 imorgonbitti. Vi ska börja med att ta oss ut en snabbis i regnet för att andas lite frisk luft, sen får vi se vad vi hittar på!
 
Ha en fin dag <3