En tur till älven

 
 
Tänk om alla dagar denna höst hade kunnat vara som denna! Eller som förmiddagen var i alla fall, nu har det mulnat på och solen är som bortblåst. Tur att vi kom oss ut innan lunch med andra ord! Vi har så tur som får bo så här nära den vackra naturen och älven! 
 
 
 
 
Vackert väder och en så otroligt vacker unge!
 
 
 
 
Och denna lilla sötknoppen som är den goaste ni kan tänka er!
Älskar våra barn. Bästa som finns i denna värld.
❤️
 
 
 
 
 
 
Småbarnsliv, Vardag | | Kommentera |

Fredagsfrukost och vabSå blev det fredag och jag är hemma med barnen och vabbar, efter en kräkincident i onsdags. Det verkar inte vara magsjuka, men man vet ju aldrig. Och med just våra barn så är det så svårt att veta då det kan dröja 24 h eller mer mellan kräkningarna. Men både igår och idag leker och äter dom som vanligt, och det är ju skönt!
 
Vi ska strax klä på oss ordentligt med kläder (minusgrader och frost ute nu) och ta en liten promenad. Det ska bli skönt med frisk luft, och helst idag då himlen är blå och solen lyser starkt.
 
Hoppas ni får en fin fredag <3
 
 
 
Småbarnsliv, Vardag | | Kommentera |

Stökigt hus och en förmiddag på Avion


 
Idag ska vi spendera vår förmiddag på Avion. Vi åker in med några kompisar lagom till IKEA-brunchen drar igång, sen blir det lite shopping innan vi äter lunch och åker hemåt igen! Känner mig lite snurrig idag efter en sen kväll i stan igår. Jag hade personalmöte med mina tejer och sen gick vi på bio, kom inte hem förän vid midnatt!
 
Huset ser helt upp och nervänt ut. Usch, ibland hinner vi inte med något alls! Jag håller dessutom på att rensa här hemma som en tok, jag ska vara med på en loppis på söndag och läger allt krut där just nu!
 
Men nu innan vi åker så ska jag försöka hinna diska undan, så att jag slipper fixa med det när vi kommer hem igen. Önskar ibland (ofta) att vi hade lite hjälp med sånt där, typ städ och disk som aldrig hinns med. Man bara plockar och plockar, diskar, tvättar, men hamnar liksom aldrig i fas. Känner ni igen er?
 
Nej, nu är det dags för disk och smink och sånt där. Sen drar jag och barnen med pärlan, som förövrigt är en fröjd att köra! Får ett fånigt glädjefnitter flera gånger när jag kör, alltid upptäcker jag någon ny smart funktion!
 
Ha en fin dag! <3
 
 
 
 
 
 
 
Småbarnsliv, Vardag | | En kommentar |
Upp