idasida

Happy friday
 
 
Hej på er! Åh, inspirationen och blogglusten lyser med sin frånvaro när jag inte har tid så att det räcker till.. Mina ambitioner är höga men när man inte ens hinner med alla måsten så kommer bloggen långt ner på priolistan. Tyvärr. Önskar att det inte behövde vara så!
 
Nu är jag i alla fall på väg hem från jobbet och passar på att skriva lite från tåget!
 
 
 
 
Vi har haft Halloween-fest idag i butiken, och varit uppklädda i 20-talets anda! Älskar teman! Imorgon ska vi vara "trendiga häxor" vilket också blir asroligt! 
 
Efter jobbet imorgon är det dags för Myras årliga Halloween-party 👻 I år blir det inte på samma nivå som vanligt, då jag varken hinner eller orkar. Tror dock att barnen kommer att bli hur nöjda som helst, då det kommer att finnas massor av godis och mer pynt än någonsin! Men lyxiga bakverk och sånt, nej det mäktar jag inte med detta år. Läskigt godis, chokladbollar och cupcakes blir alldeles tillräckligt! 🎃
 
Nu börjar tåget närma sig hem och det är dags för fredagsmys med världens bästa ❤ Hoppas att er kväll och helg blir kanon!
 
 
 
 
En tur till älven
 
 
Tänk om alla dagar denna höst hade kunnat vara som denna! Eller som förmiddagen var i alla fall, nu har det mulnat på och solen är som bortblåst. Tur att vi kom oss ut innan lunch med andra ord! Vi har så tur som får bo så här nära den vackra naturen och älven! 
 
 
 
 
Vackert väder och en så otroligt vacker unge!
 
 
 
 
Och denna lilla sötknoppen som är den goaste ni kan tänka er!
Älskar våra barn. Bästa som finns i denna värld.
❤️
 
 
 
 
 
 
Fredagsfrukost och vab


Så blev det fredag och jag är hemma med barnen och vabbar, efter en kräkincident i onsdags. Det verkar inte vara magsjuka, men man vet ju aldrig. Och med just våra barn så är det så svårt att veta då det kan dröja 24 h eller mer mellan kräkningarna. Men både igår och idag leker och äter dom som vanligt, och det är ju skönt!
 
Vi ska strax klä på oss ordentligt med kläder (minusgrader och frost ute nu) och ta en liten promenad. Det ska bli skönt med frisk luft, och helst idag då himlen är blå och solen lyser starkt.
 
Hoppas ni får en fin fredag <3