idasida

Onsdag och så


God morgon på er och välkommen onsdag! Här hemma är det fortfarande sjukstuga med feber som inte vill ge med sig. Än är det bara Ed som riktigt åkt dit, vi andra harklar och kraxar lite lagom men inte mer än så.

Nu har vi kommit i ordning rätt bra här efter målandet, vi ska sätta upp gardiner ikväll och fundera ut vilken matta vi vill köpa hit. Så svårt med mattor tycker jag. Jag vill ha en stor matta denna gång, en som är lika stor som hela soffans bredd. Sen har jag problem med att veta vad som ska komma upp på väggarna, jag ska ha lite is i magen och fundera en gång extra innan jag börjar skruva upp saker denna gång.
 
Längtar tills min nya telefon kommer, då ska jag fota massor och visa er mer av rummet! Just nu blir det riktigt dåliga bilder med denna skruttiga lur, och min systemkamera vill inte heller ta speciellt bra bilder nu när det är lite mörkare ute, det blir så grynigt.
 
Och hörrni, imorgon ska jag göra något riktigt spännande! Berättar mer sen, men det är i alla fall något som kommer underlätta enormt mycket i min ytliga vardag (haha) och sparar in en massa tid under morgonens stressiga rutiner innan jobbet. Berättar som sagt mer imorgon, och om ni följer min instagram så får ni nog veta snabbare! ;)
 
 
 
#1 - Mamma

Men nu blir jag riktigt nyfiken 😆

#2 - Mamma igen

Just ja!! 😂😘