idasida

Att ta in naturen i julpysslandet
 

Jag älskar att ta in naturen i mitt julpysslande och hittills har en hel del granris fått komma in. Bland annat har jag snurrat fast granris runt vår ljuskrona och runt en metallring som hänger i ett av våra fönster. Det blir så himla fint tycker jag!
 

 
Igår efter jobbet gick jag in på blomsterhandeln innan jag åkte hem. Jag hade en bild i huvudet på en slags adventsstake som jag ville göra. Fick med mig mossa, eucalyptus och annat grön på stjälk och några små suckulenter (rätta mig om jag har fel, är ingen blomexpert haha).
 Och så här ser årets adventsljusstake ut! Jag har använt en gammal ljuvlig silverbricka och några loppade mässingljusstakar som jag haft hemma bra länge. Sen gick jag bananas med alla växter jag hade köpt, och detta är alltså resultatet. Blev väldigt nöjd, och sen luktar det så gott också! 
 
Tess

Wow, så fint! Tack för inspiration :D

Svar: Men tack snälla du! Vad glad jag blir :D
idasida

Anna

Ida, hur överlever man ett missfall? Var på ultraljud i onsdags o då såg dom att bebisens hjärta inte slog! Var i v.12 o den hade dött i v.9+6., mitt hjärta går sönder! Jag ville SÅ gärna ha det här barnet!! Hur går man vidare? Jag undrar ju så vad det var som hände, och framförallt så undrar jag ju vem det var jag hade i min mage!! Det var ju mitt barn!!
Har sedan tidigare en 1,5-åring och det är tur, hon för ju att jag måste leva vidare, fast jag egentligen bara vill dö.. kram!

Svar: Ja, hur gör man? Mitt hjärta värker för dig! Detta är något som ingen ska behöva gå igenom, det är helt övervidrigt. I mitt fall var räddningen min dotter, som då var ca 2 år. Jag tillät mig själv att bryta ihop totalt i några dagar, sen lyckades jag fokusera på min dotter så att jag fick annat att tänka på. Nu har det gått flera år sedan, och det smärtar inte lika mycket längre. Än om jag kan bli väldigt sorgsen när jag tänker på det. Och tanken på vem den där lilla bebisen skulle ha varit, det är så fruktansvärt sorglig att man aldrig får veta det.. Usch. Vidrigt. Så, tillåt dig att bryta ihop helt och hållet. Sjukskriv dig om det så behövs. Sov mycket. Men så klyschigt som det än kan låta, tiden läker alla sår. Än om hjärtat kommer att vara ärrat för all framtid 💔 All kärlek till dig och er! ❤️❤️❤️
idasida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress