idasida

Att ta in naturen i julpysslandet
 

Jag älskar att ta in naturen i mitt julpysslande och hittills har en hel del granris fått komma in. Bland annat har jag snurrat fast granris runt vår ljuskrona och runt en metallring som hänger i ett av våra fönster. Det blir så himla fint tycker jag!
 

 
Igår efter jobbet gick jag in på blomsterhandeln innan jag åkte hem. Jag hade en bild i huvudet på en slags adventsstake som jag ville göra. Fick med mig mossa, eucalyptus och annat grön på stjälk och några små suckulenter (rätta mig om jag har fel, är ingen blomexpert haha).
 Och så här ser årets adventsljusstake ut! Jag har använt en gammal ljuvlig silverbricka och några loppade mässingljusstakar som jag haft hemma bra länge. Sen gick jag bananas med alla växter jag hade köpt, och detta är alltså resultatet. Blev väldigt nöjd, och sen luktar det så gott också! 
 
Julpyssel på min instagram


Åh nej hörrni nu hinner jag inte med att kika in här så mycket igen. Men på instagram är jag desto flitigare, så kika in där vetja! Där heter jag @idasidan och nu håller jag på att julpyssla som mest!

Men precis just nu så är jag så trött att ögonen går i kors. Ska fixa lite med barnens paketkalender innan jag stupar i säng! Hoppas ni har en fin kväll och haft en bra start på denna vecka! På söndag är det första advent, tänk ändå så mysigt!DIY - Fjädergran
 
 
Jag har sett så fina fjädergranar lite här och var på sistone, och då jag har en hel del fjädrar kvar sedan jag gjorde lampan så passade jag på att göra en fjädergran också! Jag gjorde en strut av lite hårdare vitt papper som grund, och sedan har jag bara limmat fast fjädrar med limpistolen. Det gick betydligt fortare än lampan, haha. 
Det gick så snabbt och smidigt så att jag ska göra en till. Tror det blir fint att ha en större intill den här lite mindre. Åh, nu är julen snart här! Så mysigt!